ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact
        

Excellence is to do a common thing in an uncommon way   Welkom bij I-Site Webmarketing


I-Site is in 1999 opgericht en onderscheidt zich door een streven naar eenvoud en helderheid. Eenvoud in gebruiksgemak. Helderheid in communicatie. I-Site is een internetbureau met een persoonlijke aanpak. Geen langdurige offertetrajecten of hoge consultancytarieven. Wij maken snel een offerte voor een duidelijke en aantrekkelijke site.

Hoe doen wij dat?

Teamwork
Het ontwikkelen van een website is geen eenzijdig proces. Door het samenbrengen van onze deskundigheid en ervaring met de kennis van onze klanten, zal de meest effectieve en succesvolle website ontstaan.

Stappenplan
Het produceren van een website gaat bij ons altijd via een stappenplan:
 

 • briefing: Het gesprek waarin wij de creatieve richting en het doel van de website met u bespreken.
   
 • offerte en ontwerpsuggestie: Na afloop van de briefing maken wij op basis van de verzamelde gegevens een offerte voorzien van een ontwerpsuggestie. Deze offerte geeft aan wat de hoofdindeling van de site gaat worden, welke de (verschillende) doelgroep(en) zijn, de sfeer van de site, de navigatie en de mogelijke extra functionaliteit(en). 
   
 • ontwerp: Nadat de offerte is goedgekeurd, gaan wij de website voor u ontwerpen. Daarbij volgen enkele terugkoppelmomenten, waarop wij de voortgang met u bespreken.
   
 • implementatie: Wanneer de website af is plaatsen wij deze op een server en kunnen wij deze -  afhankelijk van de afspraken - vervolgens aanmelden bij diverse zoekmachines.
   
 • onderhoud: Desgewenst kunt u de website zelf onderhouden. Maar u kunt dit ook aan I-Site overlaten. Wij zijn hierin erg flexibel. Toch hopen wij dat u tijdig uw wijzigingen aan ons doorgeeft, zodat wij ze goed in kunnen plannen.
i-Site streeft naar kwaliteit in communicatie en een persoonlijke aanpak.
 

Opdrachtgevers kiezen voor i-Site, omdat wij:
 • gebruiksvriendelijke en professionele websites ontwikkelen
 • vernieuwende ideeŽn uitwerken over interne en externe communicatie van organisaties
 • optimale aansluiting op uw huisstijl creŽren
 • duidelijk werken en communiceren
 • een betrouwbare en toegewijde partner zijn tijdens en na elk project
 • ook na oplevering u niet laten dobberen, maar mee blijven denken

Onze kracht zit in onze betrokkenheid, een van de grote voordelen van een relatief klein bureau. Professionaliteit en samenwerking zijn voor ons voorwaarden voor plezier in het werk.
 

Meer weten?
Bent u geÔnteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een afspraak met u.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers
Overzicht websites

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren om u te helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
 
Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl