ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

websites  restyling  |  carerix  |  overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way   Websites

i-Site heeft de laatste jaren vele websites ontworpen, gerestyled en onderhouden. Bekijk hier een aantal van deze websites en lees wat de specifieke wensen, karakteristieken en doelstellingen voor deze websites waren.


Start Uitzendbureau Start Uitzendbureau
 

Start Uitzendbureau was toe aan een nieuw design voor haar website. Het nieuwe design moest frisser, vrolijker en dynamiser zijn. Tezamen met het reclamebureau dat ook de huisstijl van Start aanpakte, maakte I-Site de nieuwe site voor het uitzendbureau. vergelijk het nieuwe met het oude design


vergelijk   www.start.nlRecruiters United Recruiters United
 

Recruiters United heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot een vooraanstaand netwerk van en voor arbeidsmarktprofessionals. Doelstelling is de verdere professionalisering van het vak recruitment. Carerix sponsort dit netwerk en vroeg I-Site een website voor hen te realiseren. Inmiddels kunnen recruiters informatie over evenementen op de site vinden en zich hiervoor aanmelden. Ook via de nieuwsbrief blijven ze op de hoogte van alle actualiteiten.


www.recruitersunited.comWestland Orthopedie Westland Orthopedie
 

Al 5 jaar was er een discussie dat er een website moest komen. Begin 2004 was het zover. Tezamen met de PR-man van het bedrijf werd de site opgezet. Nu is op de website te lezen waarom dit zo'n uniek bedrijf is.


www.westlandorthopedie.nlEverest Coatings Medi Interim
 

Medi Interim wilde graag een eigen website met jobs speciaal voor de zorgsector. Eerder werden deze vacatures via de Start website online gezet. Het opzetten van de site werd in 2 fases gerealiseerd. Eerst werd een (tijdelijk) design gerealiseerd (de definitieve huisstijl was op dat moment nog niet bekend). De website werd met dit tijdelijke design wel funktioneel uitgewerkt. Nadat er een definitieve huisstijl voor Medi Interim was vervaardigd, werd aan de hand daarvan tezamen met het reclamebureau een nieuw design voor de website gerealiseerd. Vergelijk de 2 designs.
 
vergelijk   www.mediinterim.nl


GlazenPlafondIndex Glazen Plafond Index
 

Dit instrument is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het instrument is gerealiseerd door QQQ Delft en SEOR BV.
QQQ Delft vroeg I-Site de grafische vormgeving voor haar rekening te nemen. De vormgeving moest gebaseerd zijn op de vormgeving van Mixed-Equal.  

meer info  www.glazenplafondindex.nl


Verkeersschool Tempo Verkeersschool Tempo
 

Ze wilden graag een vrolijke site. Een eerder gemaakt concept (door een ander bedrijf) was toch niet echt aansprekend.
I-Site ging samen met haar tekstschrijver aan de slag en gaven de site een eigen gezicht. Met informatie, de mogelijkheid voor vragen en een eigen funpage.

www.rijtempo.nl


Verkeersschool Tempo ECNP matters
 

ECNP (zie onderaan deze pagina) heeft ook een papieren nieuwsbrief. Deze wilde zij ook online beschikbaar maken voor haar leden. I-Site ontwierp een design dat aansluit bij de papieren versie, dat dienst kan doen als naslagwerk.

http://www.ecnp.nl/Matters/


Everest Coatings Everest Coatings
 

Het bedrijf maakt ceramische coatings en werkt met internationale afnemers. De site moest er professioneel uitzien. Men werkt samen met grote bedrijven als Stork en met de Technische Universiteit Delft. De bestaande website voldeed niet langer aan deze eisen. Lees meer hierover op de pagina restyling


Meer info   www.everest-coatings.comSluyterman van Loo Stichting Sluyterman van Loo
 

Deze stichting stimuleert projecten voor ouderen. Er was al een website, maar deze had een facelift nodig. Bovendien is op de nieuwe website veel meer informatie te vinden over de stichting en wat zij doet. Ook zijn er voorbeelden van projecten die subsidie van de stichting hebben gekregen en kan men een vooraanvraag voor subsidie doen. Daarmee is een duidelijke functionaliteit aan de site toegevoegd.

www.stsvl.nl


NieuwAkerendam Nieuw Akerendam
 

Een huizencomplex voor ouderen. Een uniek project in Beverwijk. Ouderen wonen er zelfstandig, maar kunnen gebruik maken van gezamenlijke ruimten. Op de website kunnen ge´nteresseerden informatie over de appartementen inwinnen en een indruk opdoen van het complex.


www.nieuwakerendam.nl


TimmerbedrijfArts
Timmerbedrijf A.J. Arts
 
Het timmerbedrijf had een website, maar de informatie op deze site was incorrect en minimaal. Nu vindt men er de klustip van de dag, het project van de maand en een grote schat aan informatie over het bedrijf en de expertise van de heer Arts.

Meer info   www.timmerbedrijf-arts.nlDeltanatuur
Deltanatuur
 
Deltanatuur is een project dat valt onder de hoed van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Men wilde een website om hiermee belangstellenden en participanten van het project op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. De site van Deltanatuur bestaat vanaf ongeveer juni 2002. De site moest aansluiten bij folders en nieuwsbrieven die er al waren. Daarnaast is gekozen voor een opzet, waarbij de verschillende soorten informatie met een steunkleur worden aangegeven (nieuws=blauw, algemene info=oranje, info over projecten=groen). De site wordt nu door de projectgroep zelf onderhouden.

www.deltanatuur.nl Infact
Infact bv
 
Een nieuw bedrijf... een nieuwe website. Dat was de reden voor Infact om bij i-Site aan te kloppen. Het nieuwe logo werd samen met een grafisch ontwerpbureau gerealiseerd. Vervolgens is de website opgezet. Infact heeft een eenvoudige website, die door henzelf wordt onderhouden. Voor advies kunnen ze altijd op i-Site terugvallen.

www.infact.nl ECNP
ECNP

ECNP (The European College of Neuro Psychopharmacology) had zeven jaar geleden al een website, maar hierop kon men makkelijk verdwalen. i-Site verzorgde de nieuwe site, waarbij overzicht in de grote hoeveelheid informatie een belangrijke voorwaarde is. Dat is ook wel nodig omdat de website circa 300 pagina's omvat. Daarnaast heeft men nu ook een aparte ledensite en is het magazine 'ecnpmatters' online toegevoegd (zie hierboven). De site wordt door ECNP zelf onderhouden. i-Site steekt een helpende hand toe, wanneer er grote hoeveelheden gegevens op de site moeten worden toegevoegd.

www.ecnp.nl 

 

Meer weten?
Bent u ge´nteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw bedrijf, dan maken wij graag een afspraak met u.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren om u te helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
 
Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl