ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

websites  restyling  |  carerix  |  overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way   Een nieuwe jas voor een website

Net als in de mode kan het uiterlijk van een website ook verouderen en is het soms nodig een nieuwe 'look' aan de site te geven. Dat is meteen ook het moment om na te denken over de functionaliteit. Voldoet deze nog of moet daaraan ook het een en ander worden veranderd?
Vergelijk een aantal sites van klanten die van deze situatie gebruik maakten om hun sites in 'een nieuw jasje' te steken.Everest-coatings Everest Coatings
 

Het bedrijf maakt ceramische coatings en werkt met internationale afnemers. De site moet er professioneel uitzien. Men werkt samen met grote bedrijven als Stork en met de Technische Universiteit. De bestaande website voldeed niet aan de eisen. De site was inhoudelijk nog wel actueel, maar het uiterlijk was niet meer professioneel genoeg. Daarnaast is er functionaliteit toegevoegd, zoals bijvoorbeeld een zoekfunctie. U kunt via de link hieronder het uiterlijk van de oude en nieuwe site vergelijken.

vergelijk    www.everest-coatings.comSluyterman van Loo Stichting Sluyterman van Loo
 

De stichting stimuleert projecten voor ouderen. Men had al een website, maar deze had een facelift nodig. Bovendien is op de nieuwe website veel meer informatie te vinden over de stichting en wat zij doet. Ook zijn er voorbeelden van projecten die subsidie van de stichting hebben gekregen en kan men een vooraanvraag voor subsidie doen. Zodoende is er meer functionaliteit aan de site toegevoegd.

www.stsvl.nl 

Meer weten?
Bent u ge´nteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren en u helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl