ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

websites  restyling  |  carerix |  overige

 

"Excellence is to do a common thing in an uncommon way"   Overige projecten

Ook op allerlei andere manieren ondersteunen wij online-bedrijven en -initiatieven. En leveren een helpende hand als onderhoud en invulling van de website een probleem worden. Enkele voorbeelden...


Reisbanaan Op reis? Dan eerst naar de Reisbanaan
De reisbanaan is een initiatief van i-Site. Door onze ruime ervaring met het zoeken en regelen van reizen via Internet, kwam de gedachte op om ook anderen hulp te bieden bij hun zoektocht naar de goedkoopste, leukste, avontuurlijkste en meest bijzondere vakantie. De reisbanaan is er echter niet alleen  om een vakantie te vinden, maar ook om te assisteren bij de voorbereiding en tijdens het verblijf. Dus denk je aan vakantie? Raadpleeg de reisbanaan.
www.reisbanaan.nl
 


Reisbanaan Sponsoring drugsinfovoorouders.nl
Prat Delft accepteert het feit dat drugs deel uit maken van onze samenleving en wil daarom mensen informeren over de gevaren en de risico’s met betrekking tot het gebruik van verslavende middelen, opdat zij er bewust mee omgaan.
De website drugsinfovoorouders.nl is één van de middelen waarmee PRAT dit probeert te bereiken. I-Site steunt dit initiatief en realiseerde daarom de website. 

< www.drugsinfovoorouders.nl
 OneHello OneHello: de grootste datingsite van Nederland
 
OneHello is met stip de grootste datingsite van Nederland. Naast het ontmoeten van andere singles heeft de site ook een e-zine (online magazine). i-Site heeft lange tijd de publicatie van dit e-zine verzorgd. Inmiddels heeft het bedrijf deze taak zelf ter hand genomen. Daarnaast schreef en schrijft i-Site artikelen voor dit e-zine, waaronder reistips voor singles. Ook assisteren wij bij het verzorgen van online-enquêtes en vragenlijsten.

www.onehello.nl
 


Waterscapediving Waar zijn ze?
Twee mensen trokken de wijde wereld in om als duikinstructeurs hun geld te verdienen. Regelmatig verplaatsen ze hun stek en maken tussendoor bijzondere reizen. Via deze website kunnen bekenden en geïnteresseerden hun avonturen volgen. i-Site ontwierp, beheert en sponsort deze site.


www.waterscapediving.nl

 

 

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact infoWat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren om u te helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl