ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

websites  restyling  |  carerix |  overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way   
Carerix organiseert en stroomlijnt het werven, selecteren en plaatsen van personeel. Door het automatiseren, versnellen en beheren van het volledig werving- en plaatsingproces, realiseren HR-professionals meer grip, betere doorstroming en nieuwe mogelijkheden.

Carerix levert CRM systemen toegesneden op de HR intermediair. Voor gericht en efficiŽnt communiceren tussen alle betrokkenen - recruiters, HR managers, intermediairs, afdelingshoofden, kandidaten en werkgevers.

I-Site werkt als partner samen met Carerix en Inplementeert op basis van Carerix' CxScript career portals en andere webuitingen voor w&s bureaus. Zie hieronder een voorbeeld.

 

Meer info over Carerix op de site
 


 

 

 Joan Cele

 


  Building Careers
 

Building Careers (een werving- en selectiebureau voor ingenieurs) maakt gebruik van Carerix. Dit systeem is eveneens gekoppeld aan de website, om zo kandidaten online de mogelijkheid te geven zich aan te melden bij Building Careers. Daarnaast kreeg de website een nieuwe uitstraling. Hiermee werden twee vliegen in een klap geslagen: een nieuwe website en ingebouwde functionaliteit die veel handmatige werkzaamheden wegnemen.
 
www.buildingcareers.nl

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren om u te helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl