ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

diensten | website ontwerp restyling | onderhoudcarerix | overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way     

Een nieuwe jas voor een website

Net als in de mode kan het uiterlijk van een website ook verouderen en is het soms nodig een nieuwe look aan de site te geven. Het is ook meteen het moment om na te denken over de functionaliteit. Voldoet deze nog of moet er op dat gebied ook het een en ander worden veranderd.

Voldoet het design aan het beeld dat bezoekers van uw bedrijf moeten krijgen? Wat wilt u communiceren over uw organisatie, product of dienst? Kunt u uw (potentiŽle) klanten iets extra's bieden via uw site? Of is het alleen een elektronische folder. Dit zijn zaken om over na te denken als u uw site wilt gaan restylen. Klik hier voor een tiental tips die u bij het restylen van uw site kunnen helpen.

Wat doet i-Site?
Wij helpen u om uzelf een duidelijk beeld van uw nieuwe website te vormen. Zo nemen wij de hierboven genoemde tips met u door, doen een concurrentie-onderzoekje en geven u een overzicht van de indeling van uw website in een offerte. Vervolgens doen wij u een aantal designvoorstellen voor het uiterlijk van uw site. Daarnaast kijken wij of er handige, leuke en functionele extra's aan uw site toegevoegd kunnen worden.

Wat zijn de kosten van restyling?
Het is niet eenvoudig aan te geven wat een restyling gaat kosten. Tenslotte is het afhankelijk van de grootte van uw site, wat er op die site staat en de extra functionaliteit die er aan wordt toegevoegd. Maar wij kunnen u wel een idee geven. De meeste websites kunnen wij realiseren voor een bedrag tussen de 2000 en 3000 euro.
Neem eens een kijkje in de portfolio en u zie zelf wat u daarvoor kunt verwachten.

i-Site kan ook uw site hosten.
Misschien is dit ook het juiste moment om eens naar uw hosting te kijken. Waar wordt uw website momenteel gehost? Wat krijgt u voor het bedrag dat u betaalt? Lees hierover meer bij het menu-item 'hosting' of klik hier.
 
Onderhoud
Waarschijnlijk weet u het wel. Er moeten regelmatig teksten gewijzigd worden op de site. Doet u dit regelmatig? Of schiet het er meestal bij in? i-Site heeft voor u verschillende oplossingen. Lees erover onder het kopje 'onderhoud' of klik hier.

 

 

Meer weten?
Bent u geÔnteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers
Overzicht websites

Tips voor u
waar moet ik aan denken bij het opzetten van een site
schrijftips voor uw website
De tekstschrijver aan het woord

Meer info over:
  Webdesign
Onderhoud
Carerix
Hosting

Verder praten

  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl