ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

diensten | website ontwerp restyling | onderhoudcarerix | overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way    Overige projecten

We steunen ook op allerlei andere manieren on-line bedrijven en initiatieven. En leveren een helpende hand indien onderhoud en invulling van de website een probleem wordt. Een aantal voorbeelden...


OneHello De grootste datingsite van Nederland: Onehello
Onehello is met stip de grootste datingsite van Nederland. Naast het ontmoeten van andere singles heeft de site ook een e-zine (online magazine). I-Site heeft lange tijd de publicatie van dit ezine verzorgd. Inmiddels heeft het bedrijf deze taak zelf ter hand genomen. Daarnaast schreef en schrijft I-Site artikelen voor dit ezine, waaronder reistips voor singles.
Ook helpen wij bij het verzorgen van online enquetes en vragenlijsten.

www.onehello.nl
 


Reisbanaan Op reis? Dan eerst naar de Reisbanaan
De reisbanaan is een initiatief van I-Site. Door de grote ervaring met het zoeken en regelen van reizen via Internet, kwam de gedachte op om ook anderen een hulp te bieden bij de zoektocht naar de goedkoopste, leukste, avontuurlijkste of meest bijzondere vakantie. De reisbanaan is er echter niet alleen voor om je vakantie te vinden, maar ook om je te assisteren bij de voorbereiding en tijdens je vakantieverblijf. Dus denk je aan vakantie? Dan ga je naar de reisbanaan.
www.reisbanaan.nl
 


Waterscapediving Waar zijn ze?
Twee mensen trokken de wijde wereld in om als duikinstructeurs hun geld te verdienen. Regelmatig verplaatsen ze hun stek en maken tussendoor bijzondere reizen. Door deze website kunnen bekenden en ge´nteresseerden hun avonturen volgen. I-Site ontwierp, beheert en sponsort deze site.


www.waterscapediving.nl

 

 

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact infoWat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers

Facelift voor uw website
Wellicht bent u niet meer tevreden over de 'look and feel' van uw site. In dat geval kan I-Site uw site analyseren om u te helpen bij een restyling van uw site.
Website restyling

Verder praten
  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl