ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

diensten | website ontwerp restyling | onderhoudcarerix | overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way    Website ontwerp

 
Niet alleen creatief, maar vooral functioneel

Een website opzetten is niet eenvoudig. Aan diverse aspecten dient aandacht besteed te worden, voordat daadwerkelijk kan worden begonnen met de bouw. Voor een succesvolle aanwezigheid op Internet dient u bij een aantal aspecten stil te staan:

Een site moet er niet alleen leuk uitzien, met name het nut van de site moet duidelijk zijn. Wat wilt u communiceren over uw organisatie, product, dienst? Kunt u uw (potentiŽle) klanten iets extra's bieden via uw site? Of is het alleen een elektronische folder. Dat zijn met name vragen waar u over moet nadenken als u een site wilt opzetten. I-Site kan u hiermee helpen, maar u bepaalt zelf de inhoud van uw site.  Klik hier voor een tiental tips die u bij het opzetten van een site kunnen helpen.

Wat doet I-Site dan?
Wij helpen u met het vormen van een duidelijk beeld van uw te bouwen website. Wij nemen de hierboven genoemde tips met u door, doen een klein concurrentie onderzoekje en geven u een overzicht van de indeling van uw website in een offerte. Vervolgens doen wij u een aantal designvoorstellen voor het uiterlijk van de site. Daarnaast kijken wij of er handige, leuke en functionele extra's aan uw site zijn toe te voegen.

Wat zijn de kosten voor een site?
Het is niet eenvoudig aan te geven wat een site precies gaat kosten. Tenslotte is het afhankelijk van de grootte van de site, wat er op de site staat en de extra functionaliteit die er aan wordt toegevoegd. Maar we willen u wel een idee geven. De meeste sites kunnen wij realiseren voor een bedrag tussen de 2000 en 3000 Euro.
Neem een kijkje in de portfolio en u ziet wat u daar voor kunt verwachten. (Let wel dit is zonder hostingkosten).

Zijn er nog extra kosten?
Ja, u bent er niet alleen met de ontwikkeling van de site. De site moet ook dag en nacht bereikbaar zijn en daarvoor betaalt u hostingkosten. Lees hierover meer bij het categorie-item "hosting" of klik hier.
Daarnaast is een site nooit klaar. Er moeten regelmatig teksten gewijzigd worden op de site. Hiervoor heeft u verschillende mogelijke oplossingen tot u beschikking. Lees erover onder het kopje "onderhoud" of klik hier.

 

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in een praktische invulling van internet voor uw situatie, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.
contact info
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers
Overzicht websites

Tips voor u
waar moet ik aan denken bij het opzetten van een site
schrijftips voor uw website
De tekstschrijver aan het woord

Meer info over:
  Restyling
Onderhoud
Carerix
Hosting

Verder praten

  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl