ProfielPortfolioDienstenDienstenDienstenContactContact

   

diensten | website ontwerp restyling | onderhoudcarerix | overige

 

Excellence is to do a common thing in an uncommon way    Onderhoud

 
 

Zoals eerder op deze website al werd genoemd: Een website is nooit "af". Om een website goed te laten functioneren, moet de website up-to-date gehouden worden. En dat kan een hele opgave zijn.

 

Maar al te vaak wordt er maar nauwelijks meer naar een site omgekeken, nadat deze een keer is opgezet. Zonde van al de moeite en inzet als de site daarna zijn doel mist, doordat de informatie verouderd is.

Een website is een uitstekende manier om klanten op de hoogte te houden van veranderingen, vernieuwingen, nieuwe producten, en nog veel meer. Maar dat kan heel wat werk met zich meebrengen. Bovendien...wie gaat het doen en heeft deze persoon toegang tot internet en enige ervaring met onderhoudswerkzaamheden?

I-Site biedt u verschillende mogelijkheden om onderhoud eenvoudig te houden:

1. De website zelf onderhouden
U kunt binnen uw organisatie een webmater aanstellen. Deze krijgt toegang tot de site en kan deze onderhouden. Voor eventuele vragen kan deze persoon altijd bij I-Site terecht. De site kan worden bijgehouden via FTP-uploads of via Frontpage. I-Site adviseert u graag over mogelijke cursussen en/of aanschaf van software. Kijk vooral bij de tips over teksten voor het web, om rekening te houden met de eisen van webteksten.

2. Schrijf zelf u teksten en laat I-Site uw website beheren
Natuurlijk weet u het beste wat er moet veranderen op uw site, welke aanpassingen er nodig zijn en als u uw website "up-to-date" wilt houden, dan zal er regelmatig nieuwe content op uw website verschijnen. U regelt dit eenvoudig, door uw teksten via email aan te leveren bij I-Site. Wij zetten het op uw site en regelen eventuele noodzakelijke aanpassingen voor uw site. Heeft u nieuwe wensen, dan nemen wij die meteen mee in de update. I-Site rekent voor onderhoudwerkzaamheden 50 Euro per uur. Vaak zijn updates in een half uur tot een uur gereed (tenzij u veel vernieuwingen heeft). U krijgt meteen na het updaten van ons bericht, zodat u de controle kunt doen. Kijk vooral bij de tips over teksten voor het web, om rekening te houden met de eisen van webteksten

3. Vertel I-site uw vernieuwingen en laat de tekstschrijver het voor u omzetten in klare taal.
Het is niet eenvoudig om zelf teksten voor het web te schrijven. Daarom maken we het u gemakkelijk. U schrijft in uw woorden wat u wilt zeggen en onze tekstschrijver maakt er een mooie tekst van. Dat scheelt u een hoop tijd en moeite. En tijd is geld. Voor 50 Euro per uur maakt u al gebruik van deze service.

4. Neem een schaduwsite, zodat u  aan uw site kunt werken zonder dat bezoekers het merken.
Deze optie is een toevoeging op de eerdere opties. U kunt nu precies hetzelfde doen als bij optie 1 of 2 of 3. U heeft echter de beschikking over een extra (schaduw)website. Het voordeel is dat u langere tijd aan de veranderingen van uw site kunt werken, zonder dat klanten dit kunnen zien. Natuurlijk kunt u uw site ook downloaden naar uw eigen PC. Wat aan deze optie zo uniek is, is dat I-Site en uzelf samen aan uw site kunnen werken. U kunt I-site wijzigingen laten maken, deze online controleren, eventueel zelf nog wijzigingen doorvoeren, andere medewerkers laten controleren en wijzigen etc. En zolang u niet doorgeeft dat het gepubliceerd moet worden, verandert er aan uw site niets. Eigenlijk heeft u dus twee websites. En om de wijzigingen op aan te brengen en n voor uw bezoekers.     
Wat zeggen onze klanten

Everest-coatings
Timmerbedrijf-arts
Infact
Onehello
Building Careers
Overzicht websites

Tips voor u
waar moet ik aan denken bij het opzetten van een site
schrijftips voor uw website
De tekstschrijver aan het woord

Meer info over:
  Webdesign
Redesign
Carerix
Hosting

Verder praten

  Informatie
Offerte

Bel mij
Adres en route


 
 
terug naar top


   I-Site Webmarketing - Kluyverweg 2a - 2629 HT  Delft - T +31 [0]15 - 268 25 17 - F +31 [0]15 - 268 25 58 - info@i-site.nl